Julen…

er det så rigtig jul nu

… Er en glædes tid, ikke sandt? Hvis ikke du har travlt med at købe gaver, skrive ønskeliste eller pynte op, så er der en god chance for at du guffer løs på alle de lækre kager og andet godt som vintertiden fører med sig. Sig mig; hvad er din yndlingsmad i juletiden? Skriv løs i kommentarerne, og hvorfor! Her er en liste til at sætte jer i gang:

Pebernødder: mange udlændinge synes det ligner hundegodbidder, og det kan jeg godt lidt forstå Heldigvis smager de meget bedre end de ser ud, og de her vanedannende kanel-småkager vil på sprød manér fylde meget i børns og familiers jul.

Honningkager: en kage som tager lang tid og lave, og det kan man også smage når man spiser og spiser og spiser løs af den! Den er lige til at nyde, med en smag der er helt sin egen og som går langt tilbage i tiden.

Æbleskiver: selvom der ikke er æbler i, og de er runde og ikke i skiver, så elsker store som små at dyppe disse runde kager i flormelis og syltetøj til klippe-klister.

Andesteg: okay, nogle er mere til gås eller flæskesteg. De fleste familier har deres helt egen opskrift og favorit, som gentager sig år efter år.

Leave a comment